برگزاری کارگاه پژوهشی «مسئله شناسی بصیرت رسانه با محوریت زن و خانواده
رسانه های تبلیغ کننده بیگانه، توسط دشمن و با بودجه آنان در جهت نیل به اهداف مادی و منافع ایشان پدید آمده اند؛ از این رو با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب، مبنی بر سوءظن نسبت به جریان رسانه ای دشمن، لازم آمد تا کارگاه پژوهشی مسئله شناسی بصیرت رسانه آن نیز با محوریت، زن و خانواده که دشمن قصد آسیب رسانی به هویت زن و نهاد خانواده دارد، برگزار گردد. این کارگاه پژوهشی با حضور 16 نفر از مسئولین و طلاب مدرسه علمیه در تاریخ 1401/4/28 با مدرسه علمیه فاطمیه نظرآباد در فرهنگسرای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نظرآباد برگزار گردید.
رئوس مباحثی که استاد در این کارگاه ارائه داد: ساختار ها و مسئله شناسی رسانه، مسائل پژوهشی اقتضائات ساختارهای رسانه، چگونگی ریشه یابی آسیب های محتوای رسانه، راهکارهای پژوهشی برون رفت از آسیب های محتوای رسانه بود.
مشروح اقدامات استاد در کارگاه این است که، استاد در ابتدای جلسه، هفت رکن فضای مجازی یعنی، حاکمیت شرکت های صهیونیستی، زیر ساخت های سخت افزاری، زیرساختهای نرم افزاری، خدمات، محتوا، ابزار و کاربر، را برشمرد. سپس با تکیه بر مباحث زن و خانواده، مسائل پژوهشی مربوط به هر یک از این لایه ها را بیان کرد. استاد در ادامه اقتضائات هر یک از این ارکان رسانه را بیان و مسائل پژوهشی حاکم بر آن را تبیین نمود.
ایشان مباحث را با ارائه مطالب مرتبط با محتوای ساختار رسانه و با محوریت مباحث خانواده و تربیت فرزندان پیش برد و در خصوص محتوای رسانه به مبحث متاورس و بلاکچین و مسائل پژوهشی حیطه آن و آسیب های وارد بر ارکان خانواده و ضرورت ریشه یابی آن آسیب ها، پرداخت.
استاد در پایان به چگونگی ارائه راهکارهای پژوهشی برون رفت از پیام های ماورایی رسانه اشاره کرد و فایل های مربوط به بصیرت رسانه را جهت نشر در میان طلاب در اختیار مدارس قرار داد.